Rakennussuojat Pure

VALITSE PUHTAAMPI JA TURVALLISEMPI SISÄILMA

Rakennussuojat Pure -ilmanpuhdistin poistaa sisäilmasta tehokkaasti viruksia, bakteereita, homeitiöitä sekä muita epäpuhtauksia.  

Rakennussuojat Pure on tehokas, pienikokoinen ja nopeasti käyttöönotettava ilmanpuhdistin. Laite on suunniteltu tiloihin, joissa puhdas sisäilma on nyt erityisen tärkeää, kuten odotus- ja taukotilat, kaupat ja kioskit, ravintolat ja kahvilat sekä työmaakopit.

Tehokas ilmanpuhdistin vähentää mahdollisten ilmassa olevien virusten ja muiden terveydelle haitallisten hiukkasten määrää oleellisesti, mikä tekee sisäilmasta puhtaampaa ja turvallisempaa niin asiakkaille kuin henkilökunnalle.

Laite soveltuu parhaiten enintään 100m2 tilojen ilman puhdistamiseen. Suurempiin tiloihin suosittelemme useampaa laitetta.

Rakennussuojat Pure on varusteltu Hepa-13 -luokan suodattimella sekä aktiivihiilisuodattimella. Hepa 13 -suodatin poistaa 99,95% huoneilman terveydelle haitallisista epäpuhtauksista ja aktiivihiili poistaa 100% ilmassa olevista yleisimmistä haitallisista kaasuista.

Laite toimitetaan käyttövalmiina ja kiinteitä asennuksia ei tarvita. Laitteen toiminta perustuu sisäilman kierrättämiseen ja puhdistamiseen, joten laitteella ole vaikutusta ilmanvaihtoon.

Palvelusopimus alkaen 165 €/kk (12 kk sopimus)

Saat Rakennussuojat Pure -ilmanpuhdistimen käyttöön vaivattomasti vuokraamalla. Palvelusopimus sisältää laitteen, asennuksen ja ylläpidon sopimusaikana. Lyhyempi kestoista tarvetta varten tarjolla on myös 3, 6 ja 9 kk palvelusopimukset. Ota yhteys myyntiimme ja kerromme lisää.

TEKNISET TIEDOT

Runko 2mm merialumiinia

Korkeus: 50,3cm

Leveys: 30.5cm

Syvyys: 20,6 cm

Paino: 9 kg

Hepa-suodatin H13, EN1822

Aktiivihiilisuodatin

Kapasiteetti: 520m3/h

170W moottori portaattomalla tehon säädöllä.

Ota yhteyttä